DÄR STIL MÖTER HUDVÅRD: Beauty and the Barbers UNIKA UPPLEVELSE

Lås upp hemligheterna till en ansträngningslös stil och en strålande hud

Meet Our Talented crew

The dream Team

Certifierad Hudterapeut och massör
Josefin Gade

Upplev skönhet och välbefinnande med Josefin Gade, din expert inom hud- och massageterapi. Med en gedigen bakgrund inom plastikkirurgi och en USK-utbildning erbjuder Josefin en unik kombination av erfarenhet och expertis. Som stolt ägare av YouSoFine.se har hon etablerat sig som en av Malmös mest pålitliga hudterapeuter. Josefin är CIDESCO-certifierad och en engagerad medlem i Hudterapeuternas riksförbund.

Välkommen till en värld av professionell omsorg och skräddarsydda behandlingar. Hos Josefin blir varje stund en unik och välkomnande upplevelse. Lita på hennes expertis och njut av det bästa inom hud- och massageterapi.

Certifierad Medicinsk massageterapeut och barberare
Bjarne Gade

Möt Bjarne Gade, din barberare med utmärkelsen Årets Barberare från Svenska Frisörskolan och Sharper Barbershop. Som tidigare ägare av H&Omm i Malmö och certifierad medicinsk massageterapeut med över 11 års erfarenhet, kombinerar Bjarne skicklighet och expertis på ett unikt sätt.

Bjarne är inte bara en mästare inom sitt yrke, utan han är också en stolt medlem i det underbara BVSC, Bearded Villains Swedish Chapter. Här på Beauty and the Barber kommer du ibland stöta på några av dessa charmiga skäggiga herrar i väst – och vi kan garantera att de inte biter!

Upptäck varför Bjarne sätter gästen i fokus och skapar en miljö där varje besök blir en angenäm och minnesvärd upplevelse. Läs mer om BVSC HÄR.

Vår salong

Vår salong ligger i hjärtat av Malmös centrum, bara ett stenkast från det livliga Lilla Torg i stadens historiska hamnkvarter. Vi välkomnar alla till vår trygga och inkluderande miljö, oavsett könstillhörighet, läggning, politisk åsikt eller religiös övertygelse. Beauty and the Barber är inte bara en plats för skönhet och grooming, utan också en plats för gemenskap och respekt. Välkommen till en salong där vi värdesätter mångfald och strävar efter att skapa en positiv och välkomnande atmosfär för alla våra gäster.

VÅR FILOSOFI och vision

Vår vision är att forma en inkluderande mötesplats för alla. Beauty and the Barber är en plats där du kan vara helt och hållet dig själv. Vi strävar efter att skapa en atmosfär av öppenhet och gemenskap, där mångfald hyllas och varje individ välkomnas. Hos oss handlar det inte bara om skönhet och grooming, utan också om att skapa en trygg och respektfull miljö där varje gäst känner sig sedd och uppskattad. Välkommen till Beauty and the Barber, där du är centrum för vår uppmärksamhet och där vårt engagemang för mångfald och inkludering genomsyrar varje ögonblick.

Beauty and the barber

Vårt företag

beauty and the barber

Välkommen till vår charmiga och familjära salong, centralt belägen i Malmös hjärta.

Stig in för en stunds välförtjänt behandling, trevligt sällskap eller kanske bara för att njuta av en kopp kaffe.

Det som gör oss unika sträcker sig bortom kvaliteten på våra behandlingar. Här handlar det om att känna sig som hemma, att uppleva en omtänksam atmosfär som omsluter dig. Vi erbjuder inte bara skönhet och grooming, utan också en känsla av gemenskap och värme. Hos oss är du inte bara en gäst; du är en del av vår lilla familj. Välkommen till Beauty and the Barber, där varje ögonblick är en stund att känna sig som hemma.

sv_SESwedish