Boka enkelt genom att klicka på den behandling Ni önskar boka.

Vi går tillsammans, över en kopp kaffe, igenom din hudtyp, vilka behandlingar som passar dig och vilka produkter som ger din hy det bästa resultatatet.

Smycke samt fastsättnig på valfri tand.

* Fästs direkt på din tand

* Skadar inte tanden

* Det kan hålla så länge som en normal tandfyllning

* Jag använder bara produkter som är säkra för dig och din mun

Går ej att göra på tandfasader, porslin, guld osv. Enbart på din egna tand. Jag lämnar ingen garanti på hur länge smycket sitter då det av olika faktorer kan ramla av. Men vanligast är att du plockar bort smycket vid ett tandläkarbesök.

Ansiktsbehandlingar

En vårdande och skön ansiktsbehandling som återställer hudens vitalitet. Tack vara Medik8s formuleringar och milda exfoliering så blir huden långvarigt återfuktad. För bästa resultat rekommenderas en kur på 6 behandlingar som är jämnt fördelade under 4-6 veckor.

Rengöring, Exfoliering, Ånga, Superfacial Enzympeel, Massage, H.E.O Mask, Avslutande produkter.

ÅTERUPPLIVANDE OCH ÅTERMINERALISERANDE.

GOLD MASK är en ansiktsmask som hör till Skin Sensations-behandlingen. Denna mask är baserad på 24K guldpulver, mineraler och alg extrakt. En kombination av tillgångar som gör GOLD MASK till en unik mask. 24K guldpulvret ger en stärkande effekt på ansikte och nacke och gynnar de intensivt närande och vitaliserande effekterna från mineralerna. Marinalgerna ger GOLD MASK en intensiv fuktgivande verkan.

Den unika och exklusiva Algae Peel-off ansiktsmasken ger en behandling som gynnar genomträngning av de aktiva ingredienserna i masken och krämen till huden. Kan även användas på ögon och läppar och därför verkar den på områden som andra masker missar. Sänker temperaturen på din hud med upp till 6C, vilket har en dränerande verkan och minskar påsar och mörka ringar under ögonen samt stärker, tonar och lugnar huden.

En klassisk ansiktsbehandling med fokus på acne. Djuprengöring, portömning, microdermabrasion och högfrekvens behandling.

Ansiktsbehandlingar med effektivt resultat
Effektiva och återfuktande ansiktsmasker som är anpassade till alla hudtyper Varje färg har sin egen funktion på huden och innehåller flera olika vitaminer och mineraler, som huden behöver.
Skillnaden mellan dessa och vanliga peel-off ansiktsmasker är, att dessa kan appliceras på både ögon och läppar, samtidigt som den kyls ner till 6 grader på huden och ger en svalkande effekt.
Dessa ansiktsmasker blandas för hand med naturliga ingredienser som anpassas efter kundens hud.

Rengöring hudanalys peeling ånga portömning serum alginatmask och avslutande kräm

Behandlingen är avkopplande och djuprengörande.
Rengöring, scrubb, ånga, mask, serum och en avslutande kräm anpassad för just din hudtyp.

En uppfräschning och boost av din hud. Produkter och behandling anpassas efter dina aktuella behov.
Perfekt för dig som har 30min över på lunchen!

Här anpassas produkter efter just din hud och dina behov. Rengöring, peeling, ånga med portömning, ansiktsmassage, mask och avslutande creme.

Behandlingen för dig som vill släta ut fina linjer och rynkor.
Här jobbar vi för att stärka kollagen produktionen samt påskynda cellomsättningen.

Unna dig en riktigt lång, lyxig och rogivande behandling. Den inleds med en lugnande fot eller handmassage, sen följer vår längre ansiktsbehandling där vi hinner med både rengöring, Enzym peel, portömmning, specialprodukt, brynplock, massage, passande mask samt avslutande kräm. Avslutningsvis keratinbehandlar vi dina fransar.

PRX-T33

Dunderbehandling mot rynkor och fina linjer utan nålar!

PRX-T33 är den nya generationens TCA-peel för alla hudtyper och åldrar och under alla årstider.
PRX är en hybrid mellan en injektionsbehandlimg och kemisk peeling-utan nålar eller sidoeffekter från peelingen.
Till skillnad från en klassisk syra jobbar behandlingen nedifrån och upp i huden med direkta resultat. Efter en kur dvs 4-6 behandlingar beroende på vad vi jobbar med så kvarstår sedan den biorevitaliserade effekten i upp till 6 månader.

Rekommenderade behandlingar är en kur på 4-6 behandlingar med en veckas mellanrum. Alltså en behandling per vecka om man väljer att gå en kur. Man får med sig hem ett kit med en dagkräm och en nattkräm och det är endast det man ska använda sig utav under en kur. Detta ingår i priset. Enstaka underhållsbehandling rekommenderas med 3-6 månaders intervallträning att bibehålla biorevitaliseringen.

Har du problem med melasma, pigmenteringar, torrhet, ytliga rynkor eller slapp hud, ärr?
Då är den här behandlingen helt rätt för dig.

Hals + Dekolletage KUR x4

Handryggar

Handryggar KUR x4

Full Face

Full Face KUR x4

Full Face KUR x6

Full Face + Hals

Full Face + Hals KUR x4

Full Face + Hals KUR x6

Hals

Hals KUR x4

Hals KUR x6

Ice Peel

KEMISK PEELING + CRYOTERAPI
ICE PEEL är en avancerad behandling med omedelbar effekt. Behandlingen är en Quick Fix som kombinerar potenta styrkor av kemisk peeling med cryoterapi i samma behandling.

Kemisk Peeling utförs med Mandelsyra (40%, pH 2,02) som exfolierar döda hudceller för omedelbar lyster. Talg löses för djuprengörande effekt. Behandlingen stimulerar fasthetsfibrer för fasthet och den naturliga fukten (Natural Moisturizing Factor) för ökad fukt. Huden får utjämnad struktur och uppstramad lifting effekt.

Cryoterapi utförs med Liquid Ice, IceMask, som stärker kollagen och ger omedelbar uppstramande effekt. Huden mjukgörs och återfuktas med upp till 500%. Rynkor och linjer reduceras, mörka ringar och rodnader motverkas.